Waasland-Beveren zet ambities kracht bij en wint spektakelmatch tegen lommel

15-08-2021 20:00
3

Waasland-Beveren wil zo snel mogelijk terugkeren naar 1A en heeft die ambitie op speeldag één kracht bijgezet. Het won met 2-3 op bezoek bij Lommel SK.

Het was nochtans Lommel dat op voorsprong kwam. Al na vijf minuten stond de thuisploeg 1-0 voor na een doelpunt van Saito. Lang kon Lommel echter niet genieten van die voorsprong, na achttien minuten zorgde Hoggas voor de gelijkmaker.

Lommel liet het niet aan zijn hart komen en slaagde er toch nog in om met een voorsprong de rust in te trekken. Schoonbaert werkte de bal in eigen doel waardoor er met een 2-1 tussenstand gerust kon worden.

De tweede helft had spektakel te bieden. Lemoine pakte al snel een rode kaart voor Lommel, niet veel later stond Waasland-Beveren al weer gelijk. Maderner zorgde voor een 2-2 tussenstand. Dat leek ook de eindstand te gaan worden tot opnieuw Maderner in het absolute slot de overwinning over de streep trok voor Waasland-Beveren.