'Spurs en Villarreal hebben akkoord over Torres, maar speler wil niet'

'Spurs en Villarreal hebben akkoord over Torres, maar speler wil niet'

15-08-2021 15:45
3

Pau Torres heeft het grote geld van Tottenham Hotspur afgewezen en blijft voor het 'sportieve traject' bij Villarreal. Villarreal en Tottenham kwamen er qua transfersom wel uit, maar de verdediger wil niet vertrekken.

Torres had een lucratief contract kunnen tekenen bij Spurs, maar zit een overstap niet zitten, zo meldt Marca. Villarreal en Tottenham waren het eens over een transfersom van ongeveer 65 miljoen euro, maar er kan een streep door de deal. Torres wil niet onderhandelen met Spurs en denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om bij Villarreal te blijven.

Torres is een kind van de club en wil de Champions League in met Villarreal. De verdediger heeft aangegeven dat hij alleen na wil denken over een vertrek, als het voor hem écht een stap omhoog is. Hij heeft echter geen haast en wil wachten tot een absolute topclub zich meldt.

De 24-jarige verdediger maakte indruk op het EK met Spanje en heeft tot op heden veertien interlands gespeeld. Hierin wist hij het net één keer te vinden.