Gheysens heeft groot plan met Nainggolan: Antwerp kampioen maken

Gheysens heeft groot plan met Nainggolan: Antwerp kampioen maken

14-08-2021 22:17
7

Radja Nainggolan is terug in ons land en heeft gekozen voor een avontuur bij Royal Antwerp FC. Stamnummer één is bijzonder ambitieus en liet dat ook blijken met de komst van Nainggolan. De middenvelder weet ook dat het van moeten is bij de club.

Antwerp wordt al gezien als één van de titelkandidaten en volgens Nainggolan is dat ook het doel met de club. De ambitieuze voorzitter Paul Gheysens wil Club Brugge van de troon stoten en van een derde titel houden. "Gheysens heeft me gezegd dat hij het kampioenschap wil winnen", geeft Nainggolan aan in een interview met Eleven Sports.

Dat bleek ook voor Nainggolan reden genoeg te zijn om terug te keren naar België. "Ik heb meteen motivatie gekregen om naar hier te komen", aldus Nainggolan.

Terugkeer
De terugkeer van Nainggolan naar België is wel opvallend. De middenvelder speelde als prof enkel in Italië, heeft een Italiaanse vrouw en leek het daar ook naar zijn zin te hebben. "Het stond niet in mijn plannen om Italië te verlaten, maar ik stond open voor elk aanbod. Uiteindelijk drukte Antwerp door en waren ze heel concreet. Vanaf dat ze mij een bepaalde som hebben aangeboden, heb ik direct getekend."

Bij Eleven Sports vroeg men zich ook af of Nainggolan ook nog zal terugkeren naar Italië als voetballer. "Tot hoelang zie je mij voetballen", lachte de 33-jarige voetballer. Een Italiaanse terugkeer lijkt dan ook niet in de planning te staan.