Daramy reageert na interesse van Club Brugge: Een grote club

Daramy reageert na interesse van Club Brugge: "Een grote club"

13-08-2021 20:58 Laatste update: 15:32
6

Club Brugge is nog van plan om stevig uit te halen op de transfermarkt en hoopt Mohamed Daramy weg te halen bij FC Kopenhagen. De flankaanvaller moet een recordsom gaan kosten en is er na donderdagavond niet goedkoper op geworden.

De jonge Deense flankaanvaller kwam donderdagavond met Kopenhagen in actie tegen het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv, waarin hij in de Conference League-kwalificatiematch goed was voor een doelpunt en twee assists. Achteraf reageerde hij over de vermeende interesse van Club Brugge.

In een reactie tegenover TV2 gaf hij aan te weten van de interesse van Club Brugge, maar leek hij nog niet uit te gaan van een transfer. “Ik ken hen niet zo goed, maar ik weet dat het een grote club is en dat ze de Champions League spelen. Nu speel ik ook voor een grote club. Ik heb er nog niet echt over nagedacht. Die geruchten raken me niet echt, en dat was ook te zien aan mijn prestatie", klonk het.

Daramy moet naar verluidt meer dan acht miljoen euro kosten, wat een recordsom zou zijn voor Club Brugge. Met zijn prestatie van afgelopen donderdag lijkt hij ook niet goedkoper geworden te zijn.