Standard krijgt goed nieuws van Raskin, die niet denkt aan een vertrek

Standard krijgt goed nieuws van Raskin, die niet denkt aan een vertrek

13-08-2021 14:28
2

Bij Standard hoeft men nog niet meteen te vrezen voor een vertrek van Nicolas Raskin. De Rouches willen de middenvelder liever niet zien verhuizen en hij heeft daar ook niet meteen zin in.

Raskin is één van de namen die de laatste weken en maanden meermaals in verband werd gebracht met een vertrek, maar tegenover La Dernière Heure geeft de middenvelder aan dat dat voor hem niet hoeft. "Het is mijn intentie om bij Standard te blijven", aldus de middenvelder.

Standard zal dan echter ook in actie moeten schieten, want de middenvelder heeft nog maar een contract tot het einde van het seizoen. De Rouches maken daar ook werk van. "Mijn vader en makelaar zijn momenteel gesprekken aan het voeren", geeft Raskin aan. "Ik heb voor de match tegen Genk aan mijn vader al gezegd dat ik hier wil blijven en van de ambiance proeven", klinkt het.

De middenvelder brak vorig seizoen helemaal door bij Standard en was één van de weinige uitblinkers in een matig seizoen. Hij kwam toen 43 keer uit voor de club en was daarin goed voor drie doelpunten en vijf assists.