Ex-Beerschotman Nainggolan reageert op gevoelige overgang naar Antwerp

Ex-Beerschotman Nainggolan reageert op gevoelige overgang naar Antwerp

13-08-2021 14:03
14

Radja Nainggolan staat op het punt om terug te keren naar de Belgische competitie. De middenvelder is al in België en zet binnenkort zijn handtekening onder een contract bij Royal Antwerp FC.

De middenvelder werd inmiddels ook al gespot in België en kwam met een eerste reactie. "De voorzitter wilde me enorm graag en bood me bij Antwerp een interessant project aan", legt Nainggolan zijn keuze uit tegenover Sporza.

Voor heel wat Beerschot-fans is het echter een bijzonder pijnlijke transfer. De middenvelder werd opgeleid door de rivaal van Antwerp én is zelfs ambassadeur van de club. Maar Nainggolan heeft absoluut geen problemen met zijn ex-club. "Ik ben opgegroeid bij Beerschot en zal altijd dankbaar zijn wat de club voor mij gedaan heeft", klinkt het.

"Maar in je carrière moet je soms keuzes maken. Dit is geen transfer tégen Beerschot en haar supporters. Dit is gewoon een persoonlijke keuze. Ik ben zestien jaar weggeweest van huis en ben nu heel tevreden om terug thuis te zijn", aldus de middenvelder.

Bij Antwerp zet Nainggolan zijn handtekening onder een tweejarig contract. Hij zal minstens vier miljoen euro gaan verdienen bij The Great Old.