Vitesse krijgt klein competitie-uitstel na Europa-duel tegen RSC Anderlecht

Vitesse krijgt klein competitie-uitstel na Europa-duel tegen RSC Anderlecht

13-08-2021 13:05
1

Vitesse mag op zondag 22 augustus – drie dagen na zijn eerste Conference League-wedstrijd tegen Anderlecht – twee uurtjes later opdraven, heeft de KNVB vrijdag bekendgemaakt. De Arnhemmers zouden eigenlijk om 14.30 uur aftrappen tegen Willem II, maar het aanvangstijdstip is verplaatst naar 16.45 uur.

Vitesse heeft dit verzoek ingediend en de KNVB heeft het gehonoreerd, laat de voetbalbond weten. Feyenoord wilde zijn thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van 22 augustus ook verplaatsen, maar die wedstrijd blijft om 14.30 uur staan. De Rotterdammers spelen op 19 augustus ook een Europese wedstrijd, maar beginnen met een thuiswedstrijd tegen het Zweedse Elfsborg. Omdat Vitesse eerst uit speelt tegen Anderlecht, is het verzoek van de Arnhemmers wél goedgekeurd.

Beide clubs wisten donderdagavond de laatste Conference League-voorrondes te bereiken. Feyenoord had uit tegen FC Luzern al met 0-3 gewonnen en maakte het karwei thuis af: de Zwitsers werden opnieuw met 3-0 verslagen. Vitesse had de handen vol aan het Ierse Dundalk, maar kon opgelucht ademhalen: na de 2-2 in Arnhem werd er nipt met 1-2 gewonnen in Ierland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie