Geen 2,5 miljoen euro van transfer Krmenčík voor Club Brugge na CL-blamage Slavia

Geen 2,5 miljoen euro van transfer Krmenčík voor Club Brugge na CL-blamage Slavia

13-08-2021 11:35
6

Terug naar af in de onderhandelingen over de transfer van Michael Krmenčík naar Slavia Praag. Club Brugge weet immers ondertussen dat Slavia Praag dit seizoen de groepsfase van de Champions League niet zal halen. VoetbalPrimeur.be zet de feiten op een rijtje.

Club Brugge sloot in de zomermercato een deal met Slavia Praag omtrent Krmenčík. De deal hield in: Als Slavia Praag zich voor de groepsfase van de Champions League kwalificeert verkast de spits definitief naar Tsjechië voor 2,5 miljoen euro. Helaas voor alle partijen verslikte Praag zich in het Hongaarse Ferencvaros. Weg deal, weg 2,5 miljoen euro.

Dit zorgt ervoor dat Club Brugge Krmenčík terug kan verwachten aan het einde van dit seizoen. De spits ligt namelijk nog tot 2023 vast in Jan Breydel. Enkel nieuwe onderhandelingen over een transfer kunnen hem definitief doen vertrekken naar Tsjechië. Een streep door de blauw-zwarte rekening, het moet nu hopen op sterke prestaties van Krmenčík zelf.

Overigens speelde Krmenčík niet mee in de voorrondes van de Champions League. Hij is naar schatting zo’n drie weken out met een spierblessure. Een nieuwe tegenvaller alle beide partijen. Slavia Praag heeft er niets aan, Club Brugge ziet de marktwaarde van de spits weer wat hypothekeren. En de speler zelf kan voorlopig zijn voetbalgeluk niet terugvinden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie