Vincent Kompany na wedstrijd tegen Laçi over El Hadj: Ik zie ook wat jullie zien

Vincent Kompany na wedstrijd tegen Laçi over El Hadj: "Ik zie ook wat jullie zien"

Gepubliceerd: vrijdag 13 augustus 2021 om 10:25vr 13-08-2021 om 10:25

De 19-jarige Anouar Ait El Hadj kreeg van Vincent Kompany speeltijd tegen Laçi. Hij mocht 80 minuten spelen en maakte hierin veel indruk. De aanvaller kreeg regelmatig applaus en kreeg een open doekje van het paars-witte publiek bij zijn wissel.

Vorig jaar was El Hadj nog een vaste basispion in het elftal van RSC Anderlecht. Dit seizoen heeft hij nog niet veel speeltijd gehad. Voor de wedstrijd van gister stond zijn teller pas op 67 minuten in vier wedstrijden. Dit heeft vooral te maken met het systeem waarmee trainer Kompany dit seizoen wil spelen. Dit seizoen geeft hij de voorkeur aan een 4-2-2-2 systeem waardoor er minder aanvallers op het veld staan.

In de terugwedstrijd kreeg El Hadj dan eindelijk zijn speeltijd. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij zich kunnen bewijzen en kreeg na 80 minuten spelen zelfs een publiekswissel. Hij was constant aanspeelbaar en toonde een paar technische hoogstandjes. Tot een doelpunt kwam het niet voor de aanvaller. Maar dat hij fit is, valt niet te ontkennen. "Ik zie ook wat jullie zien", gaf Kompany aan. Anderlecht zal zich nu moeten opmaken voor de wedstrijd van zondag 15 augustus tegen Cercle Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws