‘Batshuayi geeft hint over toekomst, Chelsea wil nog miljoenen ontvangen’

‘Batshuayi geeft hint over toekomst, Chelsea wil nog miljoenen ontvangen’

13-08-2021 09:45 Laatste update: 14-08-2021 10:10
6

Met de komst van Romelu Lukaku naar Chelsea FC lijkt het lot van Michy Batshuayi voorgoed bezegeld. De Rode Duivel zou op weg zijn naar Besiktas, dat meldt The Sun.

Batshuayi is tot het einde van dit seizoen een speler van Chelsea FC. Daarom willen ze hem nu verkopen. Het Turkse Besiktas zou in poleposition liggen. Besiktas zou al een persoonlijk akkoord hebben met de Rode Duivel, het is wachten op een clubakkoord.

De afgelopen jaren kende Batsman gevarieerde competities. Hij werd uitgeleend aan Borussia Dortmund, Crystal Palace en Valencia. Tot een echte doorbraak bij Chelsea kwam het nooit. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat ze de 39 miljoen euro die ze betaalden aan Marseille zullen recupereren.

Update: Michy Batshuayi is op weg naar Besiktas. Op Twitter hint de aanvaller van Chelsea over een vertrek naar de Turkse club door ‘Nkoudou calling’ te posten. Georges-Kévin N’Koudou is een vriend en oud-ploegmakker bij Marseille die onder contract staat bij dezelfde agent en momenteel speler van Besiktas is. Batshuayi heeft nog één jaar op zijn contract staan, maar Chelsea zou toch nog tien miljoen euro willen, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.