Ik ga het shirtje van Messi niet vragen, dat doe ik namelijk nooit

"Ik ga het shirtje van Messi niet vragen, dat doe ik namelijk nooit"

13-08-2021 08:15
6

Lionel Messi wordt de nieuwe topattractie in de Ligue 1. Hij moet PSG de Champions League bezorgen. Thomas Foket kijkt er alvast naar uit om tegen de wereldster te spelen. 

PSG is meer dan ooit een wereldploeg. "Het zal toch even schrikken en slikken worden, als ze straks allemaal op het veld gaan staan. Neymar, Mbappé, Messi, Di María... Geschift. Dat wordt negentig minuten geilen", lacht de Rode Duivel bij Het Laatste Nieuws"Niet iedereen krijgt de kans om tegen de beste voetballer van de wereld te spelen. Weet je, ik kijk niet super veel naar voetbal, maar als Messi speelde, keek ik puur voor het plezier."

Idool of niet, Foket is niet van plan om het truitje van Messi na de match te vragen. "Zijn shirtje ga ik níet vragen - dat doe ik nooit. Het is niet mijn ding. Maar als Messi met mij wil wisselen: graag. (geamuseerd) Ook al is die kans onbestaande."

Reims speelt op 29 augustus tegen PSG. Deze week speelt PSG tegen het Straatsburg van doelman Matz Sels, maar dan zal Messi nog niet meespelen.