Miyoshi keert terug bij Antwerp: Waarom niet voor de titel gaan?

Miyoshi keert terug bij Antwerp: "Waarom niet voor de titel gaan?"

13-08-2021 08:00
11

Koji Miyoshi is terug van de Olympische Spelen. Daar is hij vierde worden met Japan, maar bij Antwerp wil hij duidelijk wel wat meer...

Miyoshi staat klaar om Lior Refaelov op te volgen, al ziet hij dat zelf niet zo. "Iedereen weet wat ik kan, ik doe gewoon verder zoals ik bezig was", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "En Rafa opvolgen... Ik wil míjn spel spelen, niet dat van een ander. Ik besef heel goed dat ik meer verantwoordelijkheden zal hebben, maar aangezien deze club alsmaar stappen vooruit wil zetten, denk ik dat dit voor al mijn ploegmaats geldt."

Miyoshi is alvast erg ambitieus bij Antwerp. "Waarom niet voor de titel gaan? En de beker. En ons tonen in Europa. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen. Toen ik zondag de match tegen Standard bekeek, zag ik mezelf wel in het team. 'Dit gaat werken', dacht ik. Hopelijk ben ik er tegen Charleroi al bij."

Antwerp heeft alvast veel geïnvesteerd om dit seizoen de volgende stap te zetten. Ook Radja Nainggolan zou nog een contract voor twee jaar tekenen op de Bosuil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie