L'Équipe: 'Kurzawa kan PSG verlaten na aantrekken van Messi'

L'Équipe: 'Kurzawa kan PSG verlaten na aantrekken van Messi'

12-08-2021 23:45

Layvin Kurzawa mocht deze week kennismaken met zijn nieuwe ploeggenoot Lionel Messi, maar het is nog maar de vraag of de twee nog lang in dezelfde kleedkamer blijven zitten. De linksback staat in de belangstelling van Olympique Lyon, meldt L'Équipe.

Lyon haalde in de persoon van de Braziliaan Henrique al een linksback binnen. Ook Maxwel Cornet kan links achterin uit de voeten, maar wordt ook regelmatig op het middenveld geposteerd. Volgens L'Équipe heeft L'OL nu zijn oog laten vallen op Kurzawa: de 28-jarige Fransman ligt nog tot 2024 vast, dus een transfer is niet zomaar gerealiseerd.

De komst van superster Lionel Messi zou het een en ander echter mogelijk kunnen maken. PSG heeft de Argentijn voor 35 miljoen euro op de loonlijst staan en zou openstaan voor het vertrek van een aantal spelers, om kosten te besparen. Kurzawa stond niet op het lijstje van tien mogelijke vertrekkers dat The Athletic onlangs deelde, maar L'Équipe benadrukt dat de dertienvoudig Frans international in zes jaar PSG nooit het volste vertrouwen van de club heeft genoten.