Arsenal na 84 miljoen euro niet klaar op transfermarkt: 'Er gaan dingen gebeuren'

Arsenal na 84 miljoen euro niet klaar op transfermarkt: 'Er gaan dingen gebeuren'

12-08-2021 14:44

Mikel Arteta is ervan overtuigd dat zijn Arsenal-selectie nog aangevuld wordt met versterkingen. The Gunners, die deze zomer Ben White, Albert Sambi Lokonga en Nuno Tavares aantrokken, is wat de Spaanse manager betreft nog niet klaar op de transfermarkt. 

Tot nu toe kijkt Arteta met gemengde gevoelens terug op de transferactiviteiten van Arsenal. "In de eerste periode van de transferperiode hebben we een aantal dingen gedaan die we wilden doen", zegt hij tegen Sky Sports. "De markt is nog steeds open en ik ben er zeker van dat er hoe dan ook nog dingen gaan gebeuren bij ons."

Arteta spreekt van een moeilijke transferperiode, maar wil zich er niet bij neerleggen dat het eventueel hierbij zal blijven. "Het is een lastige tijd en een moeilijke transferperiode. Waarschijnlijk gebeuren de dingen die we voor ogen hebben in de laatste week."

White, Sambi Lokonga en Tavares kostten in totaal 84 miljoen euro. Onder meer de Italiaanse EK-verrassing Manuel Locatelli van Sassuolo zou op het lijstje staan in het Emirates Stadium. Voor Arsenal begint de Premier League vrijdagavond. De ploeg van Arteta opent het seizoen met een uitwedstrijd tegen promovendus Brentford.