Ramos biedt Messi onderdak in Parijs: 'Jij en je gezin zijn welkom bij mij thuis'

Ramos biedt Messi onderdak in Parijs: 'Jij en je gezin zijn welkom bij mij thuis'

12-08-2021 12:25
3

Lionel Messi is officieel speler van Paris Saint-Germain, maar wacht nu een misschien nog wel grotere uitdaging: zijn nieuwe leven én dat van zijn gezin in Parijs op de rit krijgen. Hij bedankte vriendelijk voor een aanbod van Sergio Ramos.

De 34-jarige Messi begint in Parijs aan een nieuw leven met zijn vrouw Antonela (33) en hun zoons Thiago (8), Mateo (5) en Ciro (3). Het is nog onduidelijk waar ze gaan wonen. Veel tijd om daarover na te denken is er ook niet geweest: vijf dagen na het statement van FC Barcelona over het definitieve vertrek van Messi, tekende de Argentijn bij PSG.

Messi en zijn gezin verblijven sinds dinsdag in het luxueuze vijfsterrenhotel Le Royal Monceau in hartje Parijs, tot het moment dat door hen ingehuurde mensen een geschikte woning gevonden hebben. Geld speelt geen rol: Messi strijkt als speler van PSG een jaarsalaris van 35 miljoen euro op.

Opvallend nieuws uit Spanje
Niemand minder dan Sergio Ramos, zijn nieuwe ploeggenoot én voormalige rivaal in de Clásico's tussen Barcelona en Real Madrid, zou Messi en zijn gezin onderdak hebben geboden. "Als jij en je familie liever in een woning dan een hotel zitten, dan zijn jullie welkom bij mij thuis", wordt Ramos geciteerd door El País. Messi bedankte vriendelijk voor het aanbod.