Antwerp-fans, wees op uw hoede: aanvangsuur van Europese match is veranderd

Antwerp-fans, wees op uw hoede: aanvangsuur van Europese match is veranderd

12-08-2021 10:41 Laatste update: 10:57

Na haar eerste seizoenszege op het veld van Standard Luik (2-5) kan Royal Antwerp FC de nabije toekomst met wat meer vertrouwen tegemoet kijken. Dat is ook nodig, want volgende week wacht de eerste Europese opdracht. In dat kader komt The Great Old met een belangrijke update.

In de laatste voorronde van de Europa League nemen de troepen van Brian Priske het op tegen Omonia Nicosia. Volgende donderdag staat de heenwedstrijd op Cyprus op het programma, een week later speelt Antwerp gastheer. Belangrijk: het aanvangsuur van die heenmatch is nu veranderd. De aftrap wordt gegeven om 20u lokale tijd, wat neerkomt op 19u in België.

Supporters die het duel met argusogen willen volgen, zijn dus gewaarschuwd. Kijklustigen kunnen afstemmen op Telenet Play Sports. Wie dat kanaal niet kan ontvangen, heeft nog een optie, aangezien er ook een livestream zal verschijnen op de Facebook-pagina van Antwerp.

De oudste club van het land probeert zich voor de tweede keer op rij te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Vorig seizoen lukte dat rechtstreeks, dankzij de bekerwinst. In die EL-campagne deed Antwerp het uitstekend: het stootte als tweede door in een poule met Tottenham Hotspur, LASK Linz en Ludogorets. In de zestiende finales bleken de Rangers te machtig.