Koster: Ik kan mij de spijt van Anderlecht wel voorstellen, ja

Koster: "Ik kan mij de spijt van Anderlecht wel voorstellen, ja"

11-08-2021 22:30 Laatste update: 22:31
2

KRC Genk rekent dit seizoen onder meer op flitsen van Mike Trésor. De middenvelder speelde in de afgelopen jaren bij Willem II en groeide onder coach Adrie Koster uit tot een smaakmaker. 

Bij Anderlecht stond hij bekend als enfant terrible, maar dat vindt Koster niet correct. "Toen hij Anderlecht verliet voor NEC, speelde die club in de Nederland-se eerste divisie - de tweede klasse, zeg maar. Een stap terug dus, maar hij wilde per se spelen. Vandaar ging het naar Willem II, in de Eredivisie. En nu naar Genk. Noem het voor mijn part eigengereid, maar ik zie er bewuste stappen in van een speler die bereid is in zichzelf te investeren", legt hij uit bij Humo.

Anderlecht zet nu zelf volop in op de jeugd. Trésor had daar wel mooi in gepast. "Ik kan me hun spijt wel voorstellen, ja. Zeker als hij straks de pannen van het dak speelt."

Trésor vertrok bij Anderlecht toen hij geen akkoord vond over een contractverlenging en werd teruggezet naar de U19. Hij gaf eerder wel aan dat hij zelf geen rancune voelt tegen Anderlecht.