'Anderlecht gaat voor komst van Semenyo (Bristol City) en Lowe (Swansea)'

'Anderlecht gaat voor komst van Semenyo (Bristol City) en Lowe (Swansea)'

11-08-2021 16:16
6

RSC Anderlecht toonde zich al stevig op de transfermarkt en haalde al flink wat nieuwe aanwinsten in huis. Toch is paars-wit nog niet klaar. Het wil nog shoppen en denkt aan de komst van Antoine Semenyo en Jamal Lowe.

Met dat bericht komt het Engelse Football League World naar buiten. Bij Anderlecht is men nog steeds op zoek naar een extra spits voorin. Daarvoor wordt andere gedacht aan Semenyo, een 21-jarige aanvaller van Bristol City. De jonge aanvaller werd het voorbije seizoen verhuurd aan Sunderland en kan nu de stap richting België zetten. Voor Bristol City kwam hij al 66 keer uit en was hij goed voor vijf doelpunten en acht assists. Nu mag hij echter vertrekken.

Anderlecht denkt ook aan de komst van Lowe, die momenteel uitkomt voor Swansea City. De 27-jarige Jamaicaan is een basispion bij de Engelse tweedeklasser, maar mag bij een goed bod toch vertrekken. Bij Swansea was hij het voorbije seizoen goed voor veertien doelpunten in 52 partijen. Anderlecht hoopt in hem een goede doublure voor Joshua Zirkzee gevonden te hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie