OFFICIEEL: Ambitieus Waasland-Beveren vindt nieuwe nummer vijf bij Kortrijk

OFFICIEEL: Ambitieus Waasland-Beveren vindt nieuwe nummer vijf bij Kortrijk

11-08-2021 10:38 Laatste update: 10:46
1

Waasland-Beveren heeft de ambitie om dit seizoen al mee te spelen voor promotie naar Eerste Klasse A. Vlak na de degradatie wil het de koe meteen bij de hoorns vatten. De laatste dagen zijn de Waaslanders dan ook erg actief op de transfermarkt. Nihad Mujakic is de nieuwste verovering.

Waasland-Beveren heeft aangekondigd dat de linksvoetige verdediger overkomt van KV Kortrijk, dat de transfer ook zelf bevestigd heeft. Mujakic mag dan wel op de loonlijst gestaan hebben in het Guldensporenstadion, veel heeft hij er niet gespeeld. Eén competitie- en één bekerduel waren zijn deel. Toch ziet Waasland-Beveren in hem een welgekomen versterking. Mujakic wordt geroemd om zijn "fysieke sterkte, mentaliteit en winning spirit" en krijgt rugnummer vijf.

Die liet de Bosniër de voorbije jaren dus vooral in het buitenland bewonderen. In eerste instantie deed hij dat in zijn thuisland, bij FK Sarajevo. In 2019 nam Kortrijk hem van die club over, eerst op huurbasis, nadien definitief. Mujakic moest zich echter zien te bewijzen bij Hajduk Split. Na 30 wedstrijden voor de Kroaten, waarvan twee in de Europa League, zet hij zijn loopbaan verder bij Waasland-Beveren.

De fusieclub probeert zich dezer dagen volop te wapenen voor het komende kampioenschap. Met Kévin Hoggas en Jacob Montes haalde het onlangs al twee versterkingen in huis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s