UPDATE: 'Nainggolan gaat niet in op aanbieding van Antwerp'

UPDATE: 'Nainggolan gaat niet in op aanbieding van Antwerp'

10-08-2021 21:12 Laatste update: 11-08-2021 17:41
37

Royal Antwerp FC heeft deze transferperiode al flink wat geld gespendeerd en heel wat nieuwe namen in huis gehaald. Deze zomer hoopt het nog één keer te kunnen stunten met de komst van Radja Nainggolan.

Dat meldt de betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio. De voormalige Rode Duivel heeft zijn contract bij Internazionale ontbonden en is daardoor ook een vrije speler. Daar hoopt Antwerp nu van te kunnen profiteren. Naar verluidt heeft het al gesproken met Nainggolan en hem een contract aangeboden.

Antwerp is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook Besiktas en vooral Cagliari worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Die laatste club zou ook het dichtst bij de komst van Nainggolan staan, al blijft Antwerp ook nog een kandidaat.

Voor Antwerp zou het alvast opnieuw een flinke investering zijn deze zomer. Zo haalde het ook al miljoenenaanwinsten Björn Engels en Michel-Ange Balikwisha in huis, maar trok het ook Viktor Fischer, Michael Frey, Sam Vines en Johannes Eggestein aan.

Update: Nainggolan zal niet vertrekken naar Antwerp. Hij kreeg een riant loon en een mooie tekenbonus aangeboden, maar het beste financiële voorstel komt momenteel uit Turkije. Dat meldt Gazet Van Antwerpen.