UPDATE: 'Trabzonspor blijft 'intensief werken' aan overeenkomst met Club Brugge'

UPDATE: 'Trabzonspor blijft 'intensief werken' aan overeenkomst met Club Brugge'

10-08-2021 21:07 Laatste update: 12-08-2021 10:26
13

Club Brugge zag met Michael Krmencik en Kaveh Rezaei al enkele overbodige pionnen. David Okereke staat ook op het punt om te vertrekken, maar hij is niet de enige. Zo kan ook Simon Deli verhuizen. Meer bepaald naar Trabzonspor.

De Turkse journalist Yunus Emre Sel meldt namelijk dat Trabzonspor op het verlanglijstje staat van de club. Sterker nog, de club zou al in verregaande onderhandelingen zitten met de verdediger van Club Brugge. Blauw-Zwart staat ook niet weigerachtig tegenover een vertrek van de Ivoriaanse verdediger.

De landskampioen betaalde zelf 2,5 miljoen euro voor Deli en zou daar nu zo'n twee miljoen euro van recupereren. Voor Deli was het sowieso al einde verhaal bij Club Brugge. De Ivoriaan werd afgelopen winter verhuurd en trainde deze zomer niet meer mee met de Bruggelingen.

Deli speelde uiteindelijk zestig partijen voor Club Brugge. Hij kende vooral een bijzonder sterk eerste seizoen, maar slaagde er daarna niet in om te blijven bevestigen.

Update 12/8: De onderhandelingen tussen Club Brugge en Trabzonspor zijn nog steeds lopende, maar het blijft wachten op witte rook. Volgens het Turkse Fanatik is Trabzonspor 'intensief aan het werken' om Deli zo snel mogelijk in huis te halen. Mogelijk komt er aan het einde van deze week dus een doorbraak. Op Jan Breydel heeft Deli alvast geen toekomst meer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie