'Anderlecht staat voor een dilemma in transferdossier van Thelin'

'Anderlecht staat voor een dilemma in transferdossier van Thelin'

10-08-2021 11:00
6

Isaac Kiese Thelin is weer op het toneel verschenen bij Anderlecht. De Zweed kon zelfs scoren tegen Seraing. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er aanbiedingen voor Thelin, maar weet Anderlecht niet zeker of het wel wil verkopen.

Thelin werd vorig seizoen uitgeleend aan achtereenvolgens Malmö en Kasimpasa. Verwacht werd dat Thelin dit seizoen bij de reserven van Anderlecht zou moeten meetrainen, maar niets is minder waar. Hij kreeg opnieuw zijn kans en mocht zelfs starten tegen Union.

Met Joshua Zirkzee is er nu een nieuwe spits gekomen, die Thelin terug naar de bank heeft verwezen. Thelin wil graag het seizoen volmaken bij een club waar hij elke week kan spelen, maar Anderlecht twijfelt om hem te laten gaan. Thelin kan namelijk nog van pas komen als back-up.

In juli kwamen er al enkele aanbiedingen bieden: er werd tussen 500.000 en 700.000 euro geboden. Anderlecht vond dat te weinig, maar Thelin is volgende zomer transfervrij en kan dus gratis weg. Afgelopen maandag loofde coach Vincent Kompany hem nog om zijn uitstekende mentaliteit, die een voorbeeld is voor de jeugd.