UPDATE: 'Bod Atalanta Bergamo voldoet niet voor KRC Genk, andere opties open'

UPDATE: 'Bod Atalanta Bergamo voldoet niet voor KRC Genk, andere opties open'

10-08-2021 07:15 Laatste update: 16-08-2021 14:15
25

Gaan er nog spelers vertrekken bij KRC Genk? Technisch directeur Dimitri De Condé sluit dat niet uit. Vooral voor Jhon Lucumi staat de telefoon roodgloeiend. 

De Condé windt er geen doekjes om: Lucumi zou best nog kunnen vertrekken deze zomer. Hij heeft dan ook nog maar één jaar contract. "Daarom ook dat de meeste telefoons die ik krijg over Lucumi gaan", geeft hij aan bij Het Belang Van Limburg. "De meest concrete interesse blijft die van Atalanta Bergamo. Maar er zijn nog andere clubs in de running."

Ook Paul Onuachu wordt natuurlijk vaak genoemd, maar een concreet aanbod blijft uit. "Een transfer naar de Premier League is zijn droom. Onze droom is dan weer dat hij in Genk blijft. Alleen als er een bod komt dat zowel voor Paul als voor ons interessant is, zullen we onderhandelen."

Voorlopig heeft KRC Genk al haar sterkhouders aan boord kunnen houden. Over drie weken sluit de transfermarkt en kan KRC Genk terug op beide oren slapen.

Update 16/8: Volgens Het Belang van Limburg voldoet het bod van Atalanta Bergamo niet aan de eisen van KRC Genk. 'De Italianen zullen deze week kleur moeten bekennen, intussen blijven andere opties (onder andere Betis) open', stelt het dagblad.