UPDATE: ‘Batshuayi heeft bijna transfer beet, Rode Duivel post opmerkelijke foto’

UPDATE: ‘Batshuayi heeft bijna transfer beet, Rode Duivel post opmerkelijke foto’

09-08-2021 23:15 Laatste update: 16-08-2021 20:42
12

Bij Chelsea moet Romelu Lukaku aankomend seizoen de grote man worden. Voor Michy Batshuayi is er in Londen dan weer geen plaats meer. Beşiktaş JK wil daar mogelijk van profiteren.

Volgens TRT Spor heeft Beşiktaş de koe al bij de horens gevat en is het de onderhandelingen met Chelsea over Batshuayi al begonnen. De Turkse landskampioen wil onze landgenoot graag aan haar selectie toevoegen.

De kans dat Chelsea echt heel moeilijk zal doen over een transfer is klein. Batshuayi staat na enkele verhuurperiodes nu definitief op de transferlijst. Bij Chelsea ligt de Rode Duivel nog een jaar onder contract.

Nog niet zolang geleden opperde de Turkse pers ook al dat Trabzonspor aan Batshuayi denkt. Een terugkeer naar de Belgische velden heeft Batshuayi trouwens zelf al uitgesloten.

Update: De kans is heel groot dat Batshuayi zijn loopbaan verder zet in Turkije. Volgens transferexpert Fabrizio Romano werkt Chelsea aan een deal over de aanvaller met Besiktas. De Rode Duivel zelf hintte ook al dat hij op weg is naar Besiktas

Update: Volgens journalist Santi Aouna heeft Michy Batshuayi bijna zijn transfer naar Besiktas beet. Het zou om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie gaan.

UPDATE: De Rode Duivel postte maandagavond een opmerkelijke foto online. Een transfer lijkt onafwendbaar.