LOL! Promovendus wil Messi strikken: 'Denk nog eens goed na'

LOL! Promovendus wil Messi strikken: 'Denk nog eens goed na'

09-08-2021 14:22
8

Frankrijk is in de ban van Lionel Messi. De Argentijn (34) staat op het punt de overstap te maken naar Paris Saint-Germain, al probeert promovendus Clermont Foot, de verrassende koploper van de Ligue 1, daar nog - ludiek - een stokje voor te steken.

Clerment Foot begon het seizoen zondag met een 0-2 overwinning bij Girondins Bordeaux en gaat na één speelronde aan kop in Frankrijk. En dus vraagt de club uit Clermont-Ferrand zich af of Messi wel de goede keuze maakt. 'Denk nog eens goed na Leo, er is nog voldoende tijd om je plannen te wijzigen', laten de Fransen - met een dikke knipoog - weten via Twitter.

De verwachting is dat Messi maandag arriveert bij PSG. Zodra hij de medische keuring heeft afgerond, tekent hij voor twee seizoenen in het Parc des Princes, met een optie op een extra jaar. De schattingen over zijn jaarsalaris lopen uiteen van 25 tot en met 40 miljoen euro. De omgeving rond het stadion van PSG is maandagmiddag al afgezet door de politie. Ook staan duizenden supporters Messi op te wachten bij het vliegveld.