UPDATE: Barcelona bevestigt blessure bij Agüero, die minstens tien weken out is

UPDATE: Barcelona bevestigt blessure bij Agüero, die minstens tien weken out is

09-08-2021 11:41 Laatste update: 12:52
2

Sergio Agüero kan tot november niet in actie komen voor FC Barcelona. Dat meldt het Catalaanse radiostation RAC1. De Argentijnse spits is geblesseerd en zal de komende maanden toe moeten kijken.

RAC1 zegt dat Agüero tot november zeker niet in het shirt van de Catalanen te zien zal zijn. De 33-jarige aanvaller, die transfervrij overkwam van Manchester City, heeft een blessure. Het zou om een scheurtje in een kuitspier van zijn rechterbeen gaan, waardoor lopen hem op dit moment moeilijk af gaat.

Het officiële debuut van de Argentijnse spits zal dus nog even uitgesteld moeten worden. Trainer Ronald Koeman heeft de beschikking over voldoende andere opties in de Barça-aanval, ook na de blessure van Agüero en het vertrek van Messi. Zo kunnen Memphis Depay, Antoine Griezmann, Martin Braithwaite, Yusuf Demir en Ansu Fati voorin uit de voeten.

Update: FC Barcelona heeft het nieuws van RAC1 bevestigd. Sergio Agüero staat minimaal tien weken buitenspel met een 'peesblessure', zo laat de Catalaanse grootmacht maandagmiddag weten. Agüero speelde nog geen minuut voor Barça.