Kökcü kan lachen na opstoot met Carrasco: 'Shirtje ruilen pas na de match'

Kökcü kan lachen na opstoot met Carrasco: 'Shirtje ruilen pas na de match'

08-08-2021 23:08
3

Orkun Kökcü was niet van plan om het conflict op te zoeken met Yannick Carrasco. Onze landgenoot van Atlético Madrid krabde Kökcü in het gezicht toen die voor Tyrell Malacia, zijn ploeggenoot van Feyenoord, op wilde komen.

De kras staat nog steeds over het hele gezicht van Kökcü. "Hij (Carrasco, red.) was in duel met Tyrell en trapte hem", legt de middenvelder van Feyenoord de situatie uit. "Toen dacht ik dat Tyrell een klap zou krijgen, dus wilde ik Carrasco wegduwen. Toen draaiden we allebei een beetje door, denk ik."

Kökcü voelde niet dat hem onrecht werd aangedaan. "Het voelde niet alsof hij me aanraakte, maar ik denk wel dat hij me beet heeft gepakt. Op een gegeven moment voelde ik het wel branden door het zweet en toen wist ik dat ik gekrabd was."

Later reageerde Kökcü ook op zijn sociale kanalen op het incident met de Rode Duivel. Hij plaatste een foto waarop te zien is dat Carrasco zijn shirt vastgrijpt en begeleidde die met de tekst 'Ik dacht dat shirtje ruilen altijd na de wedstrijd pas gebeurde'.