'Club Brugge hoopt op komst van Benfica-aanvaller Gonçalo Ramos'

'Club Brugge hoopt op komst van Benfica-aanvaller Gonçalo Ramos'

08-08-2021 20:30
46

Bij Club Brugge is men voorlopig bijzonder stil gebleven op de transfermarkt en werden voorlopig enkel Stanley Nsoki en Tibo Persyn gehaald. In de laatste weken willen de Bruggelingen wel nog uithalen. Men hoopt nu Benfica-aanvaller Gonçalo Ramos in huis te halen.

Volgens het Franse Homme Du Match toont Club Brugge verregaande interesse in de twintigjarige spits van Benfica. De landskampioen hoopt Ramos ook via een uitleenbeurt voor één seizoen te kunnen huren van de Portugese topclub.

Het is nog maar de vraag of Benfica dat ook ziet zitten. Ramos werd vorig seizoen amper gebruikt bij de Portugezen en speelde voornamelijk voor het B-elftal, waar hij een absolute uitblinker was. Dit seizoen lijkt daar echter verandering in te komen en kreeg hij de voorbije twee partijen ook een basisplek bij Benfica.

Toch hoopt Club Brugge de aanvaller in huis te kunnen halen en heeft het de eerste gesprekken met Benfica al aangeknoopt. Bij Blauw-Zwart moet hij voorin dan de concurrentie aangaan met onder andere Bas Dost.