Fisher waarschuwt Frey: “Niet met je vriendin naar bed of je krijgt een tweeling”

Fisher waarschuwt Frey: “Niet met je vriendin naar bed of je krijgt een tweeling”

08-08-2021 15:42 Laatste update: 17:03
18

Viktor Fischer speelde een sterke match tegen Standard, maar de Deen was natuurlijk niet de Man van de Match. Dat was Michael Frey. Ook Fisher keek met open mond naar zijn ploegmaat die er vijf in het mandje legde tegen de Rouches.

Na de match verscheen Fisher voor de camera van Eleven Sports. Ook hij had vol ongeloof naar de prestatie van Frey gekeken. “Als je hoort dat iemand vijf keer scoort, dan denk je aan Cristiano Ronaldo of Robert Lewandowski. Ik heb al tegen Frey gezegd: ga vanavond niet met je vriendin naar bed of je krijgt een tweeling.”

Antwerp speelde uitgekookt in Luik en deed Standard voortdurend pijn. The Great Old haalde het met 2-5. “We hebben goed op de counter gespeeld. Zodra we de eerste linie voorbij waren, hadden we de ruimte. Daar zijn we goed mee omgegaan”, was het oordeel van Fisher.

Fisher zit bij Antwerp nog in zijn wittebroodsweken. De Deen lijkt een toptransfer voor Antwerp te worden. “Dat is positief. Ik moet zorgen dat ik dit niveau blijf aanhouden. Volgens mij pas ik wel bij Antwerp. Het is ook leuk om voor een nieuwe ploeg te spelen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie