Antwerp legt Standard vlot over de knie, vijfklapper voor Frey

08-08-2021 15:18 Laatste update: 15:39
34

Zondagnamiddag stonden Standard en Royal Antwerp FC tegenover elkaar in de Jupiler Pro League. The Great Old bleek een maatje te sterk voor Standard en won met overtuigende 2-5 cijfers. Alle Antwerpse doelpunten kwamen op naam van Michael Frey te staan.

De grote Frey-show begon al in minuut 6. Na een knappe combinatie tussen Fischer en Bataille kan die laatstgenoemde Frey bedienen. Die twijfelde niet en prikte zijn eerste van de namiddag tegen de netten. Na het openingsdoelpunt ging Standard op zoek naar de gelijkmaker, maar in minuut 37 werd het koud gepakt. Na balverlies van Bastien ging het snel naar de overkant en kon Frey zijn tweede maken.

Na de pauze leek er even terug spanning in de wedstrijd te komen dankzij de aansluitingstreffer van Muleka in minuut 55. Maar daar besloot Frey anders over. In een tijdspanne van tien minuten maakte de spits nog drie doelpunten en bracht Antwerp zo 1-5 voor. Standard kon in minuut 77 wel nog eens tegenprikken met Dragus, maar verder kwam het niet. Zo eindigde de wedstrijd op een 2-5 overwinning voor Antwerp.