Drie rode kaarten en weggestuurde Mourinho: Real Betis - AS Roma loopt uit de hand

Drie rode kaarten en weggestuurde Mourinho: Real Betis - AS Roma loopt uit de hand

08-08-2021 10:24 Laatste update: 14:31
2

AS Roma en Real Betis speelden zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen elkaar, maar erg vriendelijk ging het er niet aan toe. Drie spelers van Roma kregen een rode kaart en ook trainer José Mourinho werd weggestuurd. Betis won uiteindelijk met 5-2.

De eerste helft verliep doodnormaal. Betis kwam na vier minuten op voorsprong via Rodrigo Sánchez Rodríguez, waarna Shomurodov gelijkmaakte. Na 58 minuten stond er een 3-2 voorsprong voor Betis op het voorsprong nadat Nabil Fekir en Alexandre Moreno Lopera (Betis) en Gianluca Mancini (Roma) hadden gescoord.

Roma was boos om de 3-2 omdat Moreno bij zijn goal hands gemaakt zou hebben. Er was geen VAR en dus kon niets worden gecontroleerd. Mancini kreeg geel vanwege commentaar en Pellegrini zelfs direct rood. Mourinho was ook niet te spreken over de gang van zaken en werd naar de tribune verwezen. De frustraties liepen hoog op bij Roma, dat door een tweede gele kaart van Mancini door moest met negen man.

Maar daar bleef het niet bij. Rick Karsdorp was de volgende die moest inrukken. De Nederlander kreeg net als Mancini zijn tweede gele kaart vanwege een harde overtreding en daardoor bleef Roma met slechts acht man over.

Het duel eindigde uiteindelijk in 5-2 doordat Cristian Tello en Roberto Gónzalez ook nog wist te scoren, maar achteraf gaat het vooral over de rode kaarten. Overigens was de oefenwedstrijd Roma en FC Porto van 28 juli ook niet al te vriendelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie