Leye blijft op zijn hoede: Antwerp heeft nul op zes, maar hun spel is goed

Leye blijft op zijn hoede: "Antwerp heeft nul op zes, maar hun spel is goed"

Zondagmiddag zou Sclessin wel eens het decor kunnen worden van een intense Standard Luik - Royal Antwerp FC. Terwijl de thuisploeg verrassend sterk aan het seizoen begonnen zijn, geldt voor de bezoekers het omgekeerde. Toch waakt Mbaye Leye voor onderschatting.

In aanloop naar de wedstrijd laat de trainer van Standard optekenen dat hij wel degelijk een sterke tegenstander verwacht. "Antwerp heeft dan wel nul op zes, maar hun spel is wel goed", verzekert hij. Op het veld van KV Mechelen liet The Great Old een 0-2-voorsprong nog helemaal schieten, terwijl het in de daaropvolgende thuiswedstrijd in het slot een 0-1-nederlaag te slikken kreeg tegen KV Kortrijk.

Standard zelf liet niet altijd het meest flitsende spel bewonderen, maar zit na een vier op zes wel goed in het zadel. Leye hoopt dezelfde dynamiek te kunnen behouden. "Defensief stonden we er in de eerste twee matchen", klinkt hij opgetogen. "Vooraan moeten we even efficiënt zijn." Tot dusver namen Konstantinos Laifis, João Klauss en Abdoul Tapsoba de drie Luikse doelpunten voor hun rekening. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie