Corryn (ex-Anderlecht) kroont zich tot grote uitblinker bij nieuwe Poolse club

07-08-2021 21:45
1

Milan Corryn heeft zijn start bij de Poolse club Warta Poznan niet gemist. De ex-speler van RSC Anderlecht en Trencin maakte al indruk in zijn eerste twee wedstrijden voor de club, maar was vrijdag de absolute uitblinker in het duel tegen Gornik Leczna.

De voormalige Belgische jeugdinternational wist vrijdag met zijn ploeg met 0-4 cijfers te winnen van Gornik Leczna. Na zeventien minuten bracht Adam Zrelak Warta Poznan op voorsprong. Daarna was het de Corryn-show.

Net na de rust wist de flankaanvaller voor de 0-2 te zorgen en nog geen tien minuten later verdubbelde hij zijn doelpuntentotaal door de 0-3 op het scorebord te zetten. Voor Corryn waren het ook zijn eerste doelpunten voor Warta Poznan.

De 22-jarige Aalstenaar werd opgeleid door RSC Anderlecht, maar wist er niet door te breken. Hij trok in 2018 naar het Slowaakse AS Trencin en was daar één van de basispionnen. Afgelopen zomer koos hij voor een vertrek naar Warta Poznan.