'Inter wil zich met Lukaku-miljoenen weer bij PSV gaan melden voor Dumfries'

'Inter wil zich met Lukaku-miljoenen weer bij PSV gaan melden voor Dumfries'

07-08-2021 09:12
6

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Romelu Lukaku de overstap maakt naar Chelsea. Internazionale wil met het geld dat vrijkomt aankloppen bij PSV voor Denzel Dumfries, weet Gianluca Di Marzio.

Volgens de transferexpert wacht Inter momenteel op de laatste push van de Londenaren om de transfer van Lukaku af te ronden. De Milanezen zijn twee opties gegeven: een bod van 115 miljoen euro of een voorstel van 105 miljoen plus Davide Zappacosta. De voorkeur in het Stadio Giuseppe Meazza gaat uit naar de eerste optie, zodat de Italiaanse kampioen zelf de markt op kan.

I Nerazzurri zijn weliswaar op zoek naar een rechtsback, maar Dumfries geniet duidelijk de voorkeur boven Zappacosta. De EK-uitblinker van Oranje staat bovenaan het verlanglijstje, verzekert Di Marzio. Daarnaast wil Inter met Duván Zapata (Atalanta Bergamo) en mogelijk Edin Dzeko (AS Roma) nog twee directe vervangers voor Lukaku halen.

Het Eindhovens Dagblad meldde dinsdag nog dat Inter nog niet aan de vraagprijs van PSV wilde voldoen. De Eindhovenaren verlangen vijftien tot twintig miljoen. Na de toptransfer van de Rode Duivel lijkt dat bedrag dus wel bespreekbaar.