'Okereke (Club Brugge) kan richting Turkije vertrekken, maar verkiest Sampdoria'

'Okereke (Club Brugge) kan richting Turkije vertrekken, maar verkiest Sampdoria'

06-08-2021 20:23
5

Club Brugge zag Kaveh Rezaei en Michael Krmencik deze zomer vertrekken, maar neemt mogelijk nog afscheid van een andere aanvaller. Ook David Okereke wordt gelinkt aan het vertrek en kan richting Turkije of Sampdoria vertrekken.

De voorbije weken werd Okereke meermaals gelinkt aan Besiktas en Fenerbahçe, maar ook het Italiaanse Sampdoria toont interesse in de aanvaller van Club Brugge. Volgens Fanatik hoopt Okereke ook eerder op een terugkeer naar Italië, waar hij in het verleden uitkwam voor Spezia.

Bij Club Brugge mag Okereke ook vertrekken, maar de landskampioen laat de aanvaller ook niet zomaar gaan. Zo moet Okereke de Bruggelingen nog steeds zo'n vijf miljoen euro opleveren. Zelf betaalde Club Brugge acht miljoen euro voor de spits.

Voor Okereke lijkt het verhaal bij Club Brugge alvast afgelopen. Onder Philippe Clement wist hij nooit helemaal te overtuigen en verloor hij uiteindelijk ook zijn basisplek. In totaal kwam hij 71 keer uit voor de Bruggelingen en was hij daarin goed voor vijftien doelpunten.