Vossen: Met Zinho naast mij liep het wat moeilijker

Vossen: "Met Zinho naast mij liep het wat moeilijker"

06-08-2021 14:30
1

Op speeldag drie van de Jupiler Pro League trekt Zulte-Waregem zaterdag naar Stayen. Jelle Vossen speelde in het verleden voor de Limburgse rivaal van STVV, KRC Genk. Hij zou dus niet vreemd opkijken moest hij uitgefloten worden door de thuisfans, zegt Vossen in Het Belang van Limburg.

Jelle Vossen is geboren in Bilzen in de provincie Limburg en voor hem is een terugkeer naar 'zijn eigen' provincie toch iets speciaals, zegt hij in Het Belang van Limburg. "Met Genk heb ik er heel leuke wedstrijden gespeeld, net als met Club Brugge", aldus de 32-jarige aanvaller. Wanneer hem gevraagd wordt of hij verwacht uitgefloten te worden, zegt Vossen dat die kans er wel inzit. "Ik lig er alvast niet van wakker."

Zulte-Waregem staat met één op zes op plaats zestien in het klassement. Tegen Sint-Truiden willen ze daar vier op negen van maken. In de openingswedstrijd van het seizoen in Leuven kwam Vossen meteen tot scoren. In de 1-2-nederlaag tegen Standard vond hij de weg naar het doel niet. In die wedstrijd stond hij, in tegenstelling tot de eerste wedstrijd, met een extra spits naast zich. Zinho Gano was tegen Standard zijn spitsbroeder, maar Vossen zegt dat het met twee voor hem iets moeilijker liep. "De wisselwerking zal nog verbeteren", aldus Jelle Vossen.