'Varane landt in Manchester om transfer af te ronden, presentatie volgt snel'

'Varane landt in Manchester om transfer af te ronden, presentatie volgt snel'

05-08-2021 22:40

Raphaël Varane is donderdagavond in Engeland aangekomen om zijn transfer naar Manchester United af te ronden, meldt transferexpert Fabrizio Romano. The Red Devils zullen de Franse verdediger naar verwachting spoedig presenteren.

Een dikke week geleden maakten United en Real Madrid bekend dat er een principe-akkoord bereikt was over de move van Varane. De transfer is echter nog niet helemaal rond: de laatste details zijn nog niet afgerond. Zo moet Varane de medische keuring eerst nog succesvol doorstaan.

Varane zal echter spoedig gepresenteerd worden bij Manchester United, zo klinkt het. De 79-voudig international gaat zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract, met daarin de optie voor nog een seizoen. United zal naar verluidt een transfersom van rond de vijftig miljoen euro op tafel leggen voor Varane.

De 28-jarige stopper verdedigde de afgelopen tien jaar de clubkleuren van Real Madrid, voordat hij overkwam van het Franse RC Lens. In totaal speelde Varane 359 officiële wedstrijden voor De Koninklijke.