Bij Oud-Heverlee Leuven kom ik in een familiale club terecht

"Bij Oud-Heverlee Leuven kom ik in een familiale club terecht"

05-08-2021 21:01
0

Oud-Heverlee Leuven heeft opnieuw geshopt bij Club Brugge en haalde met Kaveh Rezaei een nieuwe spits in huis. De Iraniër moet bij OHL voor doelpunten gaan zorgen en Thomas Henry, die op het punt staat om te vertrekken, doen vergeten. Rezaei kijkt alvast enorm hard uit naar de uitdaging.

Na een moeilijk seizoen bij Charleroi en een moeilijke periode bij Club Brugge krijgt Rezaei een nieuwe kans om zich te tonen in onze competitie. "Vooral de ambitieuze plannen van OH Leuven zijn de reden van mijn komst naar Den Dreef. Ik wil graag mijn steentje bijdragen in het realiseren van die plannen", zegt de spits op de clubsite.

Rezaei gelooft ook dat hij kan slagen bij de Leuvenaren. "Bovendien kom ik hier in een familiale club terecht. Da’s belangrijk voor mij", geeft hij aan. Helemaal onbekend is de spelersgroep van OHL hem ook niet. "Met Schrijvers en Vlietinck vind ik ook twee jongens terug die ik nog ken uit mijn tijd bij Club Brugge. Schrijf maar dat alle puzzelstukjes hier voor mij in mekaar vallen", klinkt het.

De aanvaller mag zich komend weekend mogelijk al meteen tonen tegen zijn ex-club Charleroi, de volgende tegenstander van OHL. "Altijd leuk om tegen je ex-ploeg te kunnen spelen uiteraard. Ik heb bij Charleroi toch drie mooie seizoenen gekend. Ik heb er nog veel vrienden en kijk ernaar uit hen zondag opnieuw te zien", aldus Rezaei.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie