'Genk dreigt naast Ugbo te grijpen, Salernitana meldt zich voor Chelsea-spits'

'Genk dreigt naast Ugbo te grijpen, Salernitana meldt zich voor Chelsea-spits'

06-08-2021 20:05
2

Bij KRC Genk lijkt Paul Onuachu nog steeds te gaan vertrekken en zoeken de Limburgers dan ook naar een vervanger. Ike Ugbo werd al gelinkt aan Genk, maar die kan inmiddels ook voor andere ploegen kiezen.

Ugbo was de grootste kandidaat om de vervanger van Onuachu te gaan worden. Door het uitblijven van de transfer van Onuachu zit de spits echter nog steeds bij Chelsea, waar hij niet kan rekenen op speelminuten. De Italiaanse transferexpert Alfredo Pedulla geeft nu aan dat ook Salernitana zich heeft gemeld voor Ugbo.

De Italiaanse club zoekt dringend naar een nieuwe spits en werd al gelinkt aan Simy van Crotone. Naast Simy is ook Ugbo een optie voor Salernitana. Genk lijkt dus snel te moeten handelen of het dreigt nog naast Ugbo te grijpen.

De voormalige spits van Cercle Brugge mag vertrekken bij Chelsea en werd al weken gelinkt aan een transfer naar de Limburgers. Maar Genk heeft nog steeds geen afscheid genomen van Onuachu, die Genk de jackpot moet opleveren. Er zijn echter nog geen clubs gebleken die ook bereid zijn om sommen van 25 miljoen euro of meer te betalen voor Onuachu.