'Radicale ommezwaai: 'bijna onmogelijk' dat Messi bijtekent bij Barcelona'

'Radicale ommezwaai: 'bijna onmogelijk' dat Messi bijtekent bij Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 19:30do 05-08-2021 om 19:30

De onderhandelingen over de contractverlenging van Lionel Messi verlopen bijzonder stroef. Met dat nieuws pakt Marca donderdagavond uit. Volgens de Spaanse sportkrant is een akkoord tussen de Argentijn en FC Barcelona 'nog nooit zo ver weg geweest'.

Ze maken melding van een radicale ommezwaai en het zou ondertussen zelfs 'bijna onmogelijk' zijn dat Messi komend seizoen ook nog voor Barcelona speelt. Na een etentje afgelopen donderdag, waar de steraanvaller samen met clubpresident Joan Laporta bij aanwezig was, is het naar verluidt duidelijk geworden dat een akkoord zeer ver weg is. Een paar dagen geleden leken beide partijen er zo goed als uit te zijn, maar op dit moment is een punt bereikt 'waarop geen terugkeer meer mogelijk lijkt'.

Nu dubt de club naar verluidt over de wijze waarop ze zouden moeten communiceren dat Messi niet bijtekent. Laporta zou er zelfs al van uit gaan dat hij La Pulga niet meer voor de club kan behouden. De woedende reacties van de achterban baren de beleidsbepalers echter zorgen. Het financiële oogpunt voor Barcelona is niet eens zo negatief, omdat het halen van de salarisdoelstellingen bijzonder eenvoudig wordt als Messi niet bijtekent. Fans zijn daar echter niet in geïnteresseerd, zo schrijft Marca, en zullen alleen kijken naar de sportieve doelen op het veld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws