Standard kan weer rekenen op Amallah: 'Marokkaan is terug op training'

Standard kan weer rekenen op Amallah: 'Marokkaan is terug op training'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 21:42do 05-08-2021 om 21:42

Standard is veelbelovend begonnen aan het nieuwe seizoen en staat na twee partijen op een tweede plek in de stand. Dit seizoen konden de Rouches echter nog geen beroep doen op Selim Amallah, al kan daar verandering in gaan komen.

De Marokkaanse middenvelder werd donderdag door La Dernière Heure namelijk weer op de training van Standard gespot. In principe kan hij komend weekend ook meteen aantreden voor het duel tegen Royal Antwerp FC, dat dit seizoen nog geen punt pakte.

De vraag blijft echter of Mbaye Leye het ook ziet zitten om Amallah terug in de selectie te zetten. De coach van Standard deed in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geen beroep op Amallah en verwees hem ook naar de B-kern. Daarnaast had de middenvelder ook een blessure, waardoor hij niet beschikbaar was. Hij speelde dit seizoen dan ook nog geen minuut voor de Rouches.

Amallah was vorig seizoen nog een absolute uitblinker bij Standard, maar na een akkefietje met enkele supporters leek hij uitgekeken te zijn op de Rouches. Hij kon ook rekenen op interesse van enkele ploegen uit het buitenland, maar een transfer kwam er (nog) niet. Mogelijk krijgt hij de komende weken toch nog de kans om zich weer in de kijker te spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws