OFFICIEEL: Antwerp haalt Eggestein weg bij Werder Bremen

OFFICIEEL: Antwerp haalt Eggestein weg bij Werder Bremen

05-08-2021 19:01
11

Royal Antwerp FC heeft de opvolger voor Dieumerci Mbokani binnen. De 23-jarige Johannes Eggestein komt over van Werder Bremen. Bij Antwerp heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024.

Dat meldt Antwerp via de officiële kanalen. De komst van Eggestein was al even in de maak, maar is nu helemaal rond. De 23-jarige Duitser heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024 bij The Great Old.

Eggestein was een talent van Werder Bremen dat in de jeugd onder meer in de belangstelling stond van Manchester United en Liverpool. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan LASK Linz. In 39 wedstijden scoorde Eggestein in Oostenrijk 20 doelpunten. Ook in de Europe League scoorde Eggestein onder meer tegen Antwerp.

Bij Antwerp moet hij voorin de concurrentie aangaan met Michael Frey, die met één doelpunt in twee partijen zijn start niet heeft gemist. Verder moet hij ook Dieumerci Mbokani doen vergeten. De Congolees koos voor een vertrek bij The Great Old en voetbalt inmiddels voor Kuwait SC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie