Vanhaezebrouck laat zich uit over vertrek van Owusu bij KAA Gent

Vanhaezebrouck laat zich uit over vertrek van Owusu bij KAA Gent

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 18:44do 05-08-2021 om 18:44

De voorbije dagen werd Elisha Owusu meermaals gelinkt aan een vertrek bij KAA Gent. De middenvelder werd dit seizoen amper gebruikt en staat zelfs niet op de Europese spelerslijst. Maar mag hij ook vertrekken bij Gent?

Gent heeft al een stevige transferperiode achter de rug en zag namen zoals Roman Yaremchuk en Niklas Dorsch vertrekken. Ook Owusu wordt in verband gebracht met een transfer en gelinkt aan Girondins de Bordeaux. Dat Owusu niet op de spelerslijst voor de Europese wedstrijden staat, deed de geruchten nog maar luider klinken.

Die schrapping heeft echter niets met een eventuele transfer te maken, zo geeft Hein Vanhaezebrouck aan. Wel met een blessure. "Elisha zal wellicht nog een tweetal weken out zijn. Daarom komt Oladoye nu op de lijst, maar als we doorgaan, zal Owusu daar terug op verschijnen", klonk het bij Het Laatste Nieuws.

Vanhaezebrouck lijkt dus niet meteen van een vertrek van Owusu uit te gaan. De veelbelovende middenvelder was ook vorig seizoen nog een belangrijke pion bij Gent en kwam 35 keer uit voor de Buffalo's. Bij Gent heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws