UPDATE: 'Flirt is niet wederzijds, Standard toont geen interesse in Lamkel Zé'

UPDATE: 'Flirt is niet wederzijds, Standard toont geen interesse in Lamkel Zé'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 18:01do 05-08-2021 om 18:01

Laatste update: zaterdag 7 augustus 2021 om 19:30za 07-08-2021 om 19:30

En daar is de volgende frats van Didier Lamkel Zé weer. De Kameroener wil absoluut vertrekken bij Royal Antwerp FC en doet er alles aan om een transfer te forceren. Eerder flirtte hij al met RSC Anderlecht, dat niet inging op zijn avances. Nu doet hij dat met Standard.

Op zijn social media heeft Lamkel Zé zich al meermaals uitgelaten over een mogelijke transfer. Eerder hintte hij al op de wet van '78, ging hij even polshoogte nemen bij Anderlecht en kondigde hij zijn vertrek aan bij Antwerp. Een transfer is er echter nog niet gekomen, al lijkt Lamkel Zé nu te hopen op een overgang richting de Rouches.

Op Instagram postte hij namelijk enkele stories waarin hij op stap is met een Belgische makelaar. Het duo vertoeft momenteel in Brussel, maar flirt openlijk met Standard. "Kom op Standard de Liège, we hebben geen tijd meer. Het is gedaan", roept de makelaar op het verhaal. Of dat ook betekent dat Standard ook écht interesse toont in Lamkel Zé en gaat informeren bij Antwerp, is nog maar de vraag.

Update: Lamkel Zé mag dan wel flirten met Standard, de Rouches denken niet aan de speler. 'Er is geen interesse', volgens journalist Kevin Sauvage van La Dernière Heure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws