'Inter-trainer praat op voorzitter in: megabod op Lukaku mogelijk toch succesvol'

'Inter-trainer praat op voorzitter in: megabod op Lukaku mogelijk toch succesvol'

05-08-2021 17:35
3

Diverse stromingen binnen Internazionale hebben de clubleiding ervan overtuigd dat Romelu Lukaku toch aan Chelsea verkocht moet worden. Er werd gedreigd met aftreden van diverse directeuren en dat heeft president Steven Zhang tot actie aangezet.

Chelsea zou een bod van 130 miljoen euro uitgebracht hebben op Lukaku en dat zou meteen de duurste uitgaande transfer ooit in de Serie A zijn geweest. Zhang wees het bod echter af, maar volgens La Gazzetta dello Sport is hij aan het twijfelen gebracht.

Trainer Simone Inzaghi en directeurs Beppe Marotta en Piero Ausilio vonden dat het bod geaccepteerd had moeten worden en dreigden met aftreden als Lukaku na de transferperiode nog niet is verkocht. Dat heeft Zhang ertoe aangezet om zijn eerdere beslissing nogmaals te overdenken.

Chelsea wil Lukaku graag terughalen en kwam eerder al met een bod van 100 miljoen euro plus de diensten van Marcos Alonso. Dat werd ook afgewezen, maar de verwachting is dat het voorstel van 130 miljoen nu een stuk meer kans van slagen heeft.