'FC Twente slaat twee vliegen in één klap: Vlap (Anderlecht) gespot'

'FC Twente slaat twee vliegen in één klap: Vlap (Anderlecht) gespot'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 16:38do 05-08-2021 om 16:38

Een dubbele transferklapper bij FC Twente: Michel Vlap én Michal Sadilek zijn binnen. Dat meldt TC/Tubantia. Bij de Tsjechische middenvelder kan alleen de medische keuring nog roet in het eten gooien. Vlap komt op huurbasis over van Anderlecht.

Vlap werd donderdag gesignaleerd op het trainingscomplex van Twente: zijn komst is een formaliteit. Na de medische keuring zal hij spoedig zijn handtekening zetten en aansluiten in Enschede. Twente huurt Vlap tot het einde van het seizoen van RSC Anderlecht.

Sadílek heeft zijn keuze ook gemaakt. De Tsjechische middenvelder van PSV prefereert Twente boven het eveneens geïnteresseerde Sparta Praag en meldt zich vrijdag voor de medische keuring, weet Tubantia. Sadílek wordt gehuurd mét een optie tot koop.

Het contract van Sadílek loopt medio 2022 af in het Philips Stadion, maar PSV heeft de optie om met een jaar te verlengen. Het afgelopen seizoen speelde de 22-jarige Tsjech op huurbasis voor Slovan Liberec in zijn vaderland. Op het EK viel hij in tegen Nederland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws