‘Club Brugge bereikt alsnog akkoord met Barça, Collado vraagt bedenktijd'

‘Club Brugge bereikt alsnog akkoord met Barça, Collado vraagt bedenktijd'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 15:45do 05-08-2021 om 15:45

Laatste update: vrijdag 6 augustus 2021 om 15:45vr 06-08-2021 om 15:45

Alex Collado wordt in verband gebracht met een overgang naar Club Brugge, maar nu wordt ook RSC Anderlecht genoemd. Philippe Clement liet zich tijdens een persconferentie uit over de komst van de 22-jarige winger.

Clement wacht tot de transfer officieel is. “Of Collado dicht bij ons staat? Dicht of ver, het is allemaal relatief. Er is maar één moment dat telt, en dat is wanneer de handtekeningen op papier staan. Er zijn honderd factoren waardoor een transfer nog kan afspringen.”

Toch houdt Clement de focus op de huidige groep. ”Een deal die gisteren onmogelijk leek, kan vandaag plots heel dichtbij zijn. Dat is de realiteit van het voetbal. Ik ben bezig met de jongens hier, en dan zien we wel weer verder”, citeert Het Nieuwsblad de coach van Club Brugge.

Update: Volgens het Spaanse Sport waren de onderhandelingen tussen Club Brugge en FC Barcelona voor Alex Collado op en dood spoor terechtgekomen. Blauw-Zwart wil een aankoopoptie in de deal opnemen, maar dat ziet Barça niet zitten. De 22-jarige buitenspeler traint inmiddels weer bij de Catalanen, maar volgens journalist Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws zou er nu alsnog een akkoord zijn bereikt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws