'Sclessin is - naar coronanormen - helemaal uitverkocht voor komst van Antwerp'

'Sclessin is - naar coronanormen - helemaal uitverkocht voor komst van Antwerp'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 12:10do 05-08-2021 om 12:10

Zondag om 13u30 staat met Standard Luik tegen Royal Antwerp FC een erg aantrekkelijke affiche op het programma op speeldag drie van de Jupiler Pro LeagueDe Rouches hopen hun uitstekende start door te trekken, terwijl de bezoekers eindelijk eens punten moeten pakken. Een 'vol' Sclessin mikt uiteraard op het eerste scenario.

La Dernière Heure weet dat Standard al haar tickets voor het duel aan de man heeft gebracht. Vanzelfsprekend is het in deze coronatijden nog niet toegestaan om het stadion volledig op te vullen; dat zou pas vanaf 13 augustus weer kunnen. Toch kunnen zondagmiddag 9.200 toeschouwers hun plekje innemen op Sclessin. 

Hoewel alle tickets de deur uit zijn, hoeft dat niet noodzakelijk te betekenen dat er ook 9.200 supporters aanwezig zullen zijn. Aangezien kaartjes per bubbel van acht verkocht worden, vallen er hier en daar wat plaatsen tussenuit. Sommige bubbels komen bijvoorbeeld slechts met vijf personen, waardoor de tijdelijke maximumcapaciteit eigenlijk een vertekend beeld geeft. Zo doken er in de vorige thuismatch, tegen KRC Genk, 7.850 kijklustigen op.

Standard heeft er alvast een bevredigende seizoensstart opzitten. Tegen Genk hield het goed stand (1-1), waarna het in extremis wist te winnen bij SV Zulte Waregem (1-2). Bij Antwerp loopt het voorlopig dan weer stroef. Nieuwe coach Brian Priske moest nipt zijn meerdere erkennen in KV Mechelen (3-2) en KV Kortrijk (0-1).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws