Fofana klimt na heftige blessure in pen: 'Ik zal snel en sterker terugkomen'

Fofana klimt na heftige blessure in pen: 'Ik zal snel en sterker terugkomen'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 11:55do 05-08-2021 om 11:55

Leicester City-verdediger Wesley Fofana heeft zijn kuitbeen gebroken in een oefenduel met Villarreal, zo maakt hij zelf bekend. De stopper moest na een zware tackle het veld verlaten. Na afloop deelde Fofana een foto waarop hij een zuurstofmasker op zijn gezicht had.

Leicester speelde woensdagavond een oefenwedstrijd tegen Villarreal in het eigen King Power Stadium. De Fransman kreeg in de slotfase een erg harde tackle te verduren, waarna hij geblesseerd de strijd moest staken. Al snel werd gevreesd voor een ernstige blessure, mede door de zuurstofmaskerselfie van Fofana.

Nu blijkt dus dat Fofana zijn kuitbeen gebroken heeft. Daar staat normaal gesproken een hersteltijd van tussen de drie en zes maanden voor. Op Instagram laat Fofana weten dat hij blij is met alle steun die hij heeft gekregen. 'Hallo iedereen, erg bedankt voor al jullie berichten. Het is een slechte dag vandaag, maar gelukkig ik zit bij een geweldige club met een fantastisch medisch team.'

'Zodra ik definitieve duidelijkheid heb over mijn blessure, zal ik dat nieuws brengen. We weten al dat ik een gebroken kuitbeen heb', gaat Fofana verder. 'Ik zal snel en sterker terugkomen, maak je daar geen zorgen over', besluit hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wesley Fofana (@lawestt_)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws