'Zirkzee start op de bank in Albanië, Kompany kiest deze keer wel voor Refaelov'

'Zirkzee start op de bank in Albanië, Kompany kiest deze keer wel voor Refaelov'

05-08-2021 11:33
13

Om 19u viert RSC Anderlecht haar wederoptreden op het Europese toneel. Tegen het bescheiden FK Laçi is een nederlaag uit den boze, maar gezien de povere resultaten van paars-wit loert er toch wat angst en twijfel om de hoek. Geen wonder dat Vincent Kompany extra ervaring in het elftal wil brengen.

Lior Refaelov zou namelijk voor het eerst een basisplek kunnen krijgen bij Anderlecht, meldt Het Laatste Nieuws. In zijn plaats verdwijnt Yari Verschaeren naar de kant. De Gouden Schoen kwam deze zomer over van Royal Antwerp FC, maar moest zich in de openingswedstrijden van de Jupiler Pro League tevreden stellen met een rol als invaller. Daar komt in Albanië verandering in.

Voor het overige ziet HLN geen wijzigingen gebeuren. Kersverse aanwinst Joshua Zirkzee moet zeker niet verwacht worden, ook al staat de Nederlander al op de Europese lijst. Na amper één training krijgt hij een plaats op de bank. Daar zit naar alle waarschijnlijkheid ook die andere transfer, Kristoffer Olsson. 

Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Van Crombrugge - Harwood-Bellis, Hoedt, Delcroix - Murillo, Ashimeru, Cullen, Gomez - Refaelov, Amuzu - Raman